neljapäev, 6. mai 2010

Happy birthday, Kieran!!!

Kieranil on täna sünnipäev ja seda ei juhtu iga päev. Marakratt sai täna 1-aastaseks! Päris suur poiss juba, heh! Brendaniga meisterdasime torti, kuigi tegelikult nägi see niimoodi välja, et mina tegin enamiku tööst ning Brendan oli degusteerija rollis.


Vahepeal on ikka paljupalju aega mööda läinud. Sain kodus ära käidud, mis oli ikka supermõnus aeg. Uudiseid ka nii palju, et Kaisa tuleb täitsa mai lõpus külla ning Kirsti jaanipäeva paiku. Nii hea! Väga ootan teid mõlemaid!
Vahepealsetest tegemistest ei oskagi midagi rääkida. Siia piirkonda tuli uus au pair Uus-Meremaalt, Tayarni. Korra saime temaga kokku, tegime playdate'i. Siis olen niisama ilusat ilma nautinud, hetkel ei ole nii ilus, aga enne oli :P.

Eesti aja kohta nii palju, et sain paljude sõbrantsidega kokku ning Katre, sinu uudised olid ikka ülihead ja tegelikult oli ikka väga tore teid kõiki näha ning kellega see kord kokku ei saanud, siis juulis või augustis kindlasti ;). Koolikokkutulek oli omamoodi naljakas üritus. Lahe oli näha, kes kõik on RÜG'is käinud. Kaisale suured tänud toreda ja meeldejääva õhtu eest!

Nüüd olen Šveitsis tagasi olnud 4 päeva. Teisipäeval käisime vanaema juures Alpides 800 m kõrgusel, tõime lapsed ära. Seal oli pühapäeval 40 cm lund tulnud, aga järgmiseks päevaks juba enamik ära sulanud ning nii pidigi see olema ka suvel, et järsku tuleb lumesahmakas alla ja kohe sulab ära. Hetkel oli seal veel suhteliselt jahe, kuid suve poole tahaks sinna kindlasti minna, seal on ka saun. Samas pole mul väga palju aega siin jäänudki, ainult kaks kuud põhimõtteliselt. Perel poleks midagi selle vastu, kui jääksin veel aastaks, kuid muud kohustused Eestis ootavad ja natukene tahaks ka lasteta puhata :P. Eks näis, mis suvi toob, mõningaid plaane on, kuid mitte täiesti kindlaid. Kellel häid ettepanekuid, laske aga tulla :)!

Tähistasime ka natukene Kierani sünnipäeva ning külla tulid Aron ja Noah. Brendanil ja Aronil polnud pea üldse aega torti süüa, vaid oli vaja mängida. Ja sain jälle kiita, et hea tort! Silkel oli kahju torti lahti lõigata, niisiis tegin mina seda. Ja olen ikka uhke küll oma tordi üle :D. Kierani pani ka torti kahe suu poolega ning kui taldrik tühi oli, nõudis veel.

nämmmmmmm....

Sünnipäevalaps torti maitsmas

Kieranil oli ka abilisi kingituste avamisel

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar